Primeres plantacions del Parc del Camí Comtal


Entorn a la nova estació de rodalies de Sant Andreu


En aquests moments s’està executant la primera plantació d’arbres i plantes arbustives del Parc del Camí Comtal, sobre la cobertura ferroviària. Es tracta de la urbanització entorn a la nova estació de rodalies de Sant Andreu que es va inaugurar el passat 12 de desembre.

La superfície total de la urbanització és de 5034 m2 i està previst obrir-la al públic a finals de juny d’aquest any.

Les zones enjardinades estan limitades en la seva majoria per elements prefabricats que formen un banc perimetral que també té la funció de guanyar alçada de terres per la plantació en espais on la llosa de cobertura queda molt a prop de la superfície.

La plantació consisteix en diferents espècies d’arbrat de les que configuren la paleta anomenada “l’ombradiu” del Parc del Camí Comtal. Les espècies predominants són: Pinus Pinea, Zelkova Serrata, Quercus Ilex, Brachytition Acerifolium, Fraxinus Ornus “Meczek”, Kouleuteria Paniculata, Acer Buergeniarum, Tanarix Africana, Ligustrum Japonicum, Acer Monpesolarum y Arbutus Unedo. El vial del Camí Comtal és de sauló estabilitzat amb encintats prefabricats.CONTACTAR | AVÍS LEGAL