INICI D’OBRES DE LA URBANITZACIÓ A COLORANTES-RENFE


L’actuació millorarà la connectivitat de la zona i permetrà la urbanització posterior de més de 41.000 m2, compta amb una inversió de 2,7 M€ i finalitzarà durant el segon trimestre de 2023.


Les obres que s’inicien ara constitueixen las primeres actuacions de la urbanització del sector Colorantes-Renfe per igualar la cota de l’àmbit amb la cota de la ciutat. Els treballs consisteixen bàsicament en la formació d’un terraplè i una precàrrega sobre el terreny, que permetrà l’execució posterior de la urbanització d’una superfície de 41.836 m2.

La parcel·la se situa delimitada pel carrer Fernando Pessoa, pel carrer Palomar i per la platja de vies. Gran part d’aquest solar està actualment a cota de les vies (cota 16-17m aproximadament). La futura urbanització es defineix a la cota actual de ciutat (cota 23-24 aproximadament), així doncs, el terraplè a executar tindrà una alçada d’uns 8-9 m.

Les obres inclouen altres actuacions com l’enderroc de paviments, murs i d’un magatzem existents dins el solar, el sanejament del terreny i treballs auxiliars de topografia i auscultació.CONTACTAR | AVÍS LEGAL