BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT PRESENT EN EL SIMPOSIO INTERNACIONAL DE BMP

El projecte de La Sagrera en la 22ª edició del Barcelona Meeting Point

ENDERROCS PER OBRIR EL CARRER JOSEP ESTIVILL

S’han iniciat els enderrocs de les construccions situades en el carrer Gran de la Sagrera, 45 en l’àmbit del sector Entorn Sagrera en Sant Andreu, Barcelona.

ADJUDICADA UNA FINCA RESIDENCIAL AL COSTAT DE LA FUTURA ESTACIÓ DE LA SAGRERA

La Comissió Executiva de Barcelona Sagrera Alta Velocitat ha aprovat en la reunió mantinguda avui l’adjudicació d’una parcel·la situada a l’entorn de la futura estació de la Sagrera per un import superior als 10,4 milions d’euros.

CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT

El Consell d’Administració de Barcelona Sagrera Alta Velocitat s’ha reunit en sessió ordinària aquesta tarda a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya.

FINCA RESIDENCIAL AL COSTAT DE LA FUTURA ESTACIÓ DE LA SAGRERA

Barcelona Sagrera Alta Velocitat licita l’alienació, mitjançant subhasta pública a l’alça, de la finca resultant FR-05 del projecte de reparcel·lació del PAU número 1 del PMU sector Entorn Sagrera, a Barcelona, districte de Sant Andreu.

EL MINISTRE DE FOMENT SUPERVISA L’INICI DE LES OBRES DELS ACCESSOS A L’ESTACIÓ DE LA SAGRERA

Els treballs que s’han reactivat permetran culminar l’execució de les vies definitives al pas per l’estació, així com els vials i obres d’urbanització

ENTREN EN FUNCIONAMENT ELS NOUS ASCENSORS DE L’ESTACIÓ DE SANT ANDREU COMTAL

Renfe i Adif han posat en servei els ascensors de l’estació de Sant Andreu Comtal per garantir la plena accessibilitat a l’estació.

ADIF REPRÈN LES OBRES DE L’ESTRUCTURA DE L’ESTACIÓ DE LA SAGRERA

Els treballs consisteixen a culminar l’execució de la llosa inferior de l’estructura de l’estació de la SagreraCONTACTAR | AVÍS LEGAL