RESULTAT DEL CONCURS D’IDEES PER AL SECTOR DE PRIM

Barcelona Sagrera Alta Velocitat ha premiat el concurs d’idees per a les propostes d’encaix urbanístic de la Modificació del PGM del Sector de Prim als projectes Sínia Tòkio de l’Arquitecte Joan Forgas Coll (FORGAS ARQUITECTES SLP) i Antropia Urbana de l’Arquitecte Oriol Martori i Gallissà (URBANING, Ideem Innova, SL)

BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT LICITA UN CONCURS D’IDEES PER DEFINIR L’ORDENACIÓ URBANÍSTICA DE PRIM

Barcelona Sagrera Alta Velocitat licita la contractació per procediment obert d’un concurs d’idees per a la realització de propostes d’encaix urbanístic de la Modificació del PGM al sector de Prim a Barcelona.

ENDERROCS A LA BAIXADA DE LA SAGRERA

S’han iniciat els enderrocs de les edificacions afectades urbanísticament pel PAU1 del sector Entorn Sagrera, situades entre la Baixada de la Sagrera i el carrer Gran de la Sagrera.

EL MINISTRE DE FOMENT SUPERVISA L’INICI DE LES OBRES DEL COL·LECTOR DE PRIM

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, juntament amb la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz i Enric Millo, delegat de Govern a Catalunya, han visitat avui les obres d’execució del col·lector de Rambla de Prim, una actuació imprescindible per desencallar les obres de l’estació de la Sagrera.

CONSELL D’ADMINISTRACIÓ DE BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT

El Consell d’Administració de Barcelona Sagrera Alta Velocitat SA s’ha reunit en sessió ordinària aquesta tarda a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya.

BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT LICITA LA REDACCIÓ D’UN CARRIL-BICI

Barcelona Sagrera Alta Velocitat licita la contractació per procediment obert dels serveis de redacció d’un estudi de alternatives i del projecte de construcció de la implantació d’un carril-bici en l’àmbit de la Sagrera i Sant Andreu.

BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT LICITA LA REDACCIÓ DE LES SEPARATES DEL PROJECTE D’URBANITZACIÓ DEL PMU DEL SECTOR ENTORN SAGRERA

Barcelona Sagrera Alta Velocitat licita la contractació per procediment obert dels serveis de redacció de les separates del projecte d’urbanització del PMU del sector Entorn Sagrera PAU.1 i PAU. 2 (parcial), primera fase àmbits A, B, C i D.CONTACTAR | AVÍS LEGAL