Adif Alta Velocidad estableix noves dates de licitació per a la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera.

Publicada en el BOE la Resolució de l’Entitat Pública Empresarial Adif Alta Velocitat per la qual s’estableixen noves dates del procediment de contractació “Serveis de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera”.

Adif Alta Velocidad suspèn la licitació del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera

Publicada en el BOE la suspensió del procediment de contractació dels serveis de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera.

Adif Alta Velocidad licita la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera

Publicada en el BOE la licitació dels serveis de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera per un import de 3,7 milions.

Obert als vianants el pas que creua les vies a Sant Andreu

S’ha posat en servei el nou pas provisional per a vianants que connecta els carrers de Joan Comorera i de Sao Paulo, al districte de Sant Andreu.

S’ha completat el muntatge de les passarel·les que creuen les vies a Sant Andreu

Amb la col·locació de la passarel·la del costat muntanya, Barcelona Sagrera Alta Velocitat ha completat el muntatge de les dues estructures metàl·liques que connectaran el barri de Sant Andreu i l’àmbit de la Maquinista.

S’inicia el muntatge del nou pas provisional de vianants que creua les vies a Sant Andreu

El pas provisional per a vianants, que entrarà en funcionament abans de l’inici del proper curs escolar, suposa una millora en la connexió del barri de Sant Andreu i l’àmbit de la Maquinista

Adif Alta Velocidad adjudica la construcció del nou col·lector de la Rambla Prim

El Ministeri de Foment, a través d’Adif Alta Velocidad, ha adjudicat la construcció del nou col·lector de la Rambla Prim a la UTE Dragados, SA-Tecsa per un import de 10.473.292 euros (IVA inclòs) i un termini estimat de 13 mesos.

Inici d’obres d’una passarel·la sobre les vies a Sant Andreu

L’actuació es realitzarà en diverses fases, sense afectació important a la mobilitat

Barcelona Sagrera Alta Velocitat adjudica la construcció d’una passarel·la sobre les vies a Sant Andreu

La construcció de la passarel·la per a vianants sobre les vies que connectarà els carrers Joan Comorera i Sao Paulo s’ha adjudicat per 352.341,72 € d’euros a l’empresa constructora Copcisa.

Adif Alta Velocidad licita la construcció del col·lector de Prim

El Ministeri de Foment, a través d’Adif Ata Velocidad, ha aprovat la licitació de les obres de construcció del col·lector de Prim, amb un pressupost de 23,6 milions.CONTACTAR | AVÍS LEGAL