IMATGES DE LES OBRES

SAGRERA

DESVIAMENT FERROVIARI

Entre el pont de Bac de Roda i la rambla de l'Onze de Setembre desviament de les línies VilaFranca-Granollers i Vilanova-Mataró per permetre la continuitat de l'Alta Velocitat mentre s'executa l'estació Adjudicada Adif en 2008 a Corsán-Corviam, SA per 67,95 M. La Societat finança el 12,84%.

ESTRUCTURA DE L'ESTACIÓ

Entre el pont de Bac de Roda i el Treball Digne, excavacions, fonaments, drenatge i estructura. Adjudicada per Adif en 2010, UTE Dragados, Acciona, Comsa, i Acsa per 366.4 M. La Societat finança l'1,28%.

ACCESSOS A L'ESTACIÓ

Accessos ferroviaris i viaris, part de l'estructura de l'estació d'autobusos i cobertura de les infraestructures. Adjudicada per Adif en 2010, UTE Rubau, Copisa, FCC Contrución i Ferrovial Agromán per 222,8 M. La Societat finança el 55,41%.

SANT ANDREU

PLATAFORMA I COBERTURES

Entre la rambla de l'Onze de Setembre i el pont de passeig de Santa Coloma. Cobertura del passadís ferroviari, els túnels per a vehicles d'accés a l'estació i renovació total de l'estació de rodailes de Sant Andreu Comtal. Adjudicada per Adif en 2008 a Acciona Infraestructuras i Copcisa, SA per 177,42 M. La Societat finança el 46,94%.

Torre del Fang Bac de Roda Pont del Treball Digne (Sud) Pont del Treball Digne (Nord) Riera d'Horta Rambla Onze de Setembre


CONTACTAR | AVÍS LEGAL