S’ha completat el muntatge de les passarel·les que creuen les vies a Sant Andreu


Amb la col·locació de la passarel·la del costat muntanya, Barcelona Sagrera Alta Velocitat ha completat el muntatge de les dues estructures metàl·liques que connectaran el barri de Sant Andreu i l’àmbit de la Maquinista.


Durant la matinada del 3 al 4 de juliol es va completar la instal·lació de la segona de les dues estructures metàl·liques que conformen el nou pas provisional per a vianants que connectarà els carrers de Joan Comorera i de Sao Paulo, al districte de Sant Andreu. Es tracta de la passarel·la del costat muntanya, entre els túnels ferroviaris actualment construïts i el carrer Fernando Pessoa.

El muntatge del primer tram de la passarel·la, costat mar, es va realitzar amb una gran grua el passat 25 de juny i va ser necessari tallar la rampa d’accés a la Ronda de Dalt en la cruïlla dels carrers Ferran Junoy i Sant Adrià.

L’estructura metàl·lica del costat muntanya, més llarga, s’ha instal·lat aquest divendres de matinada aprofitant la interrupció nocturna del servei ferroviari. Dies abans havia estat dipositada el calaix de formigó que cobreix part de les vies, per fer els treballs d’unió dels dos trams que la conformen.

Les següents fases de construcció consisteixen en la pavimentació, tancaments, col·locació de passamans i il·luminació de les estructures metàl·liques i l’execució del tram pavimentat sobre les cobertures del ferrocarril entre les passarel·les.

La construcció d’aquest pas suposa una millora en la connexió del barri de Sant Andreu i l’àmbit de la Maquinista que va quedar interrompuda amb motiu de les obres de l’estació de Sant Andreu Comtal. L’objectiu és que abans de l’inici del proper curs escolar el pas entri en servei.CONTACTAR | AVÍS LEGAL