Sant Martí acull l’exposició “Parc de Sant Martí, porta d’entrada a l’estació”


Del 5 al 9 d’octubre es pot visitar, en el Centre Cívic de Sant Martí de Provençals, l’exposició de la estació d’alta velocitat i el Parc de Sant Martí amb maquetes, panells, videos i explicacions del projecte.


Ahir a la tarda va tenir lloc l’acte inaugural de l’exposició “Parc de Sant Martí, porta d’entrada a l’estació” on van intervenir Manuel Martínez, president de l’Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals, Lluís Domènech, director d’arquitectura de Barcelona Sagrera Alta Velocitat i Francesc Narváez, regidor del districte de Sant Martí.

L’exposició destaca el paper del Parc de Sant Martí en el projecte de l’estació d’alta velocitat, donat que serà la porta d’entrada des del barri de Sant Martí. Amb el suport de panells, maquetes i videos es pot veure com avancen les obres, com quedarà el barri, així com les imatges finalistes de com serà l’estació més important de Barcelona. Els veïns també poden veure l’exposició acompanyats de les explicacions que s’han programat per poder entendre millor un projecte de tal envergadura.

L’exposició es pot visitar en el Centre Cívic de Sant Martí de Provençals, carrer de Selva de Mar, 215. Del 5 al 9 d’octubre, de dimarts a divendres de 8 a 22 h i dissabte de 9 a 14 i de 16 a 21 h. Les visites comentades es fan totes les tardes a les 17, a les 18 i a les 19 h, excepte el divendres que es fan en horari de matí a les 10, a les 11 i a les 12h.

Imatge de com serà el parc de Sant MartíImagen de como será el parque de Sant MartíCONTACTAR | AVÍS LEGAL