Les obres al pont del passeig de Santa Coloma comporten talls nocturns al trànsit de vehicles


Adif comença avui, 28 d’octubre i fins l’1 de novembre, els treballs nocturns per al desmuntatge de part de l’estructura del pont del passeig de Santa Coloma


El passat diumenge 18 d’octubre es van iniciar els treballs previs al desmuntatge amb l’ocupació de la zona dels treballs, la senyalització dels desviaments de trànsit i la retirada dels elements del tauler del pont necessaris per garantitzar la seguretat de les operacions.

Entre avui dimecres i el pròxim diumenge, 1 de novembre, es retiraran les bigues i el tauler de part del pont. La complexitat tècnica dels treballs fa imprescindible tallar la circulació en el passeig de Santa Coloma, entre els carrers Coronel Monasterio i Ciutat d’Asunción. Amb la finalitat de reduir les afectacions, les operacions es realitzaran en horari nocturn i comportaran el desviament del trànsit pel pont del Palomar.

Els talls es realitzaran entre les 23 i les 6 h del 28 al 30 d’octubre i els dies 31 d’octubre i 1 de novembre entre les 0 i 9.30 h. Aquestes obres són necessàries per adaptar les dimensions d’altura i amplària de l’estructura del pont del costat Barcelona a les noves infraestructures ferroviàries.

Enllaços relacionats:

Veure notícia d’Adif

Desvío de tráfico nocturno en el paseo de Santa ColomaDesviament de trànsit nocturn al passeig de Santa ColomaCONTACTAR | AVÍS LEGAL