Les obres de l’estació comporten talls de circulació a la ronda de Sant Martí


Adif va començar el passat dimarts 7 de desembre els talls circulatoris a la ronda de Sant Martí amb motiu de les obres de construcció de la futura estació de la Sagrera


El passat dimarts 7 de desembre es va tallar el trànsit de la ronda de Sant Martí entre el c. de Fluvià i la Rambla de Prim (mantenint obert el pont del Treball Digne). L’operació es va realitzar en 2 trams. Un primer tram ,comprès entre el pont del Treball Digne i la Rambla de Prim i el segon tram, comprès entre el c. de Fluvià i el pont del Treball Digne amb els desviaments de trànsit de vehicles i vianants així com el recorregut de la línea 36 d’autobús degudament senyalitzats.

Aquests talls circulatoris són necessaris per atacar les obres de l’estació de la Sagrera que comencen amb el trasplantament de palmeres, en el tram Fluvià – pont del Treball Digne, els sondejos de reconeixement del terreny en diferents punts estratègics, així com l’ocupació parcial del Parc de Sant Martí.

Cal destacar l’habilitació de dues zones provisionals d’aparcament en superfície situades a la ronda de Sant Martí (entre el c. de Fluvià i el Fondal de Sant Martí) i sobre la plaça del mercat entre el c. de Menorca i el Parc de Sant Martí (limitat a turismes i a l’interval horari de les 20 a les 7 h).

Tancament de la ronda de Sant MartíCierre de la ronda de Sant MartíCONTACTAR | AVÍS LEGAL