Les institucions reafirmen el seu compromís amb les obres de La Sagrera


El consell d’administració de Barcelona Sagrera Alta Velocitat SA s’ha reunit en sessió ordinària aquesta tarda a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya.


El consell ha conegut un informe presentat pel director general de BSAV, Joan Baltà, sobre l’estat general del projecte i ha reafirmat el compromís de les institucions per mantenir el ritme de les obres de Sagrera, malgrat les dificultats econòmiques que pateixen les administracions implicades, i el seu suport a la gestió de la societat.

Els representants de les institucions en el consell han coincidit a subratllar las transcendència de futur de la reforma ferroviària i urbana del projecte de La Sagrera, valorant, així mateix, el missatge positiu que suposa pel país l’esforç inversor que s’està realitzant.

El consell ha nomenat com a nou president de la societat BSAV a Rafael Catalá, secretari d’estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge del Ministeri de Foment; com a vicepresident segon a Antoni Vives, tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, i com a vicepresident tercer a Enrique Verdeguer, president d’Adif. El vicepresident primer de la societat és Lluís Recoder, conseller de Territori i Sostenibilitat. També s’ha renovat parcialment la comissió executiva del consell d’administració, de la que formaran part a partir d’ara: Enrique Verdeguer, com a president de la comissió; Antoni Vives, per l’Ajuntament de Barcelona, i Manuel Varela, per l’Adif, com a vocals. Completa la comissió, Damià Calvet, Secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, nomenat anteriorment.

A la sessió, s’han aprovat els comptes anuals i l’informe de gestió de l’exercici de l’any 2011, així com el finançament de les obres d’una afectació dels col·lectors d’aigües pluvials al carrer Prim i la delegació de la seva execució a Adif. També s’ha aprovat un pla d’eficiència i austeritat de la societat BSAV.

Consell d'administracióConsejo de administraciónCONTACTAR | AVÍS LEGAL