Les institucions donen un nou impuls al projecte de La Sagrera


El consell d’administració de Barcelona Sagrera Alta Velocitat SA s’ha reunit en sessió ordinària aquest matí a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya.


El consell ha reafirmat el compromís de les institucions per tirar endavant les obres de la Sagrera, malgrat les dificultats econòmiques que pateixen les administracions implicades, i el seu suport a la gestió de la societat.

El consell ha aprovat l’acord per al finançament del projecte i les obres del nou edifici de l’estació de Sant Andreu Comtal i la delegació de la seva execució a Adif. També s’han aprovat diversos expedients relatius al finançament de la redacció dels projectes, contractació de l’auditoria pels propers anys, i altres assumptes menors.

Els representants de les institucions en el consell han coincidit a subratllar la importància de la reforma ferroviària i urbana del projecte de la Sagrera per al futur de la ciutat i del sistema de transport, valorant, així mateix, el missatge positiu que suposa pel país l’esforç inversor que s’hi ha destinat i s’hi destinarà.

El consell ha nomenat com a nou vicepresident primer a Santi Vila i Vicente, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i com a vicepresident tercer a Gonzalo Ferre Moltó, president d’Adif. El vicepresident segon de la societat és Antoni Vives i Tomàs, tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona. També s’ha renovat parcialment la comissió executiva del consell d’administració, de la que formaran part a partir d’ara: Elena González, per l’Adif; Ángel Lorrio per Renfe; i Ricard Font, Secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, com a vocals. Completa la comissió Antoni Vives, de l’Ajuntament de Barcelona, nomenat anteriorment.

A la sessió, s’han aprovat els comptes anuals i l’informe de gestió de l’exercici de l’any 2012.

Consell d'Administració BSAVConsejo de Administración BSAVCONTACTAR | AVÍS LEGAL