La Universitat de Virgínia exposa les propostes finalistes del parc de la Sagrera


Des del 23 de gener fins el 12 de febrer, la Elmaleh Gallery de la Universitat de Virgínia als EUA, ha exposat les cinc propostes finalistes del concurs del parc de la Sagrera referenciades en el marc de tota l’operació.


L’exposició, que inclou les cinc propostes finalistes del concurs del parc de la Sagrera, ha servit de punt de referència del taller organitzat pel departament d’Arquitectura de la Universitat de Virgínia dirigit per Iñaki Alday sobre la connexió del centre urbà i l’àrea de Belmont, a Charlottsville.

Aquesta universitat, fundada per Thomas Jefferson i molt important en la història dels Estats Units per ser la primera a oferir títols d’arquitectura, ha estat també el marc d’una conferència sobre el projecte del Parc del Camí Comtal a La Sagrera, així com altres projectes propis d’espai públic en relació amb les infraestructures ferroviàries. Els ponents, Margarita Jover i Iñaki Alday, formen part de l’equip guanyador del concurs del parc amb Alday Jover Arquitectes + RCR Arquitectes + West 8.

Imagen del anuncio de la exposiciónImatge de l'anunci de l'exposicióCONTACTAR | AVÍS LEGAL