Junta General i reunió del Consell d’Administració de Barcelona Sagrera Alta Velocitat


La societat Barcelona Sagrera Alta Velocitat ha celebrat aquest matí una Junta General Extraordinària d’Accionistes per acordar la incorporació dels nous consellers en representació de la Generalitat de Catalunya i d’Adif.


La societat Barcelona Sagrera Alta Velocitat (BSAV) ha celebrat aquest matí una Junta General Extraordinària d’Accionistes per acordar la incorporació dels nous consellers en representació de la Generalitat de Catalunya i d’Adif. A continuació, ha tingut lloc una sessió ordinària del consell d’administració.

En la reunió de la Junta General han estat nomenats a proposta de la Generalitat, l’honorable conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, com a nou vicepresident primer de la societat, i com a vocals, Damià Calvet, secretari del Departament de Territori i Sostenibilitat, Ricard Font, director general de Transports i Mobilitat i Isabel de Diego, directora del Programa de Finançaments Estructurats del Departament d’Economia i Finances, així com Luís María Pérez Fabregat, director general de Grans Projectes d’Adif.

La societat està presidida pel Secretari d’Estat d’Infraestructures,. Victor Morlán, i té com a vicepresident segon a l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. L’accionariat de BSAV està distribuït en un 37,5% per Adif, un 12,5 per Renfe (que representen la participació indirecta del Ministeri de Foment), un 25% per la Generalitat de Catalunya i un 25% per a l’Ajuntament de Barcelona.

En la sessió ordinària del consell d’administració s’ha procedit a la formulació dels comptes anuals i a la presentació de l’informe de gestió de l’exercici 2010. S’ha aprovat també el pressupost de 2011 de la societat.

El director general de BSAV, Joan Baltà, ha informat als membres del consell de l’estat de les actuacions.

A l’àmbit de Sagrera-Sant Andreu s’està executant en aquests moments obra per valor de més de 1.000 milions €.

Enllaços relacionats:

Veure notícia de l’Ajuntament de Barcelona

Consell d'Administració de Barcelona Sagrera Alta VelocitatConsejo de Administración de Barcelona Sagrera Alta VelocitatCONTACTAR | AVÍS LEGAL