Inici de les obres per al desmuntatge de part del pont del Passseig de Santa Coloma


Aquests treballs consisteixen en el desmuntatge de part de l’estructura del pont per adaptar-lo a les noves infraestructures ferroviàries


Adif va iniciar ahir diumenge, 18 d’octubre, les obres per al desmuntatge de part de l’estructura del pont del Passeig de Santa Coloma sobre les vies d’ample convencional. Aquests treballs són necessaris per adaptar les dimensions d’altura i amplària del pont a les noves infraestructures ferroviàries.

Diumenge passat es va iniciar la reducció d’un carril de circulació del pas elevat, passant dels tres actuals a dos, un per cada sentit, per la qual cosa els vehicles que circulen habitualment en sentit muntanya-mar es desviaran per l’estructura que no es veu afectada per l’execució dels treballs. Tanmateix, s’ha modificat l’itinerari per als vianants, que es canalitza a través de la vorera situada en el costat Girona.

Les obres s’han iniciat amb l’ocupació de la zona de treballs i la col·locació de la senyalització horitzontal i vertical dels desviaments.

Posteriorment, es realitzaran els treballs de desmuntatge de proteccions laterals, picat de la llosa del tauler i talls en l’estructura. A finals del mes d’octubre, es procedirà al desmuntatge mitjançant l’hissat de les bigues i el tauler amb una grua de 400 Tn.

Enllaços relacionats:

Veure notícia d’Adif

Ocupació de la zona de treballs i col·locació de la senyalització horitzontal i vertical dels desviaments en el pont del Passeig de Santa Coloma, aquest diumenge.Ocupación de la zona de trabajos y colocación de la señalización horizontal y vertical de los desvíos en el puente del Paseo de Santa Coloma, este domingo.CONTACTAR | AVÍS LEGAL