Inici de la segona fase del desviament ferroviari a Sant Andreu Comtal


Durant aquest cap de setmana Adif executarà el trasllat de la via dels trens que circulen en direcció nord. L’actuació comportarà afectacions al trànsit de trens el diumenge 1 de novembre


La construcció de la Línia d’Alta Velocitat, el soterrament de les infraestructures d’ample convencional i la nova estació de Sant Andreu Comtal, mantenint el servei ferroviari, obliguen a traslladar les vies del costat mar al costat muntanya. La primera fase dels desviaments es va iniciar el passat mes de setembre, amb el trasllat de la via direcció Barcelona.

Aquest cap de setmana Adif executarà la segona fase de les operacions a Sant Andreu Comtal. Consistirà en el trasllat de la via direcció nord, el que comportarà afectacions al trànsit de trens el diumenge 1 de novembre.

Per a l’execució d’aquest desviament, que s’inicia 215 m abans del pont de Sant Adrià i finalitza 60 m després de l’edifici de manteniment de trens, s’ha condicionat la plataforma i s’ha realitzat la superestructura mitjançant el muntatge de 7.800 m de carril, l’estesa de 10.500 Tn de balasto, la col·locació de 40 pals del sistema de electrificació i l’estesa de 3 km de fil de contacte i 2 km de cablejat d’instal·lacions de seguretat i comunicacions.

Enllaços relacionats:

Veure notícia d’Adif

A la dreta de la imatge, el trasllat de les vies d'ample convencionalA la derecha de la imagen, el traslado de las vías de ancho convencionalCONTACTAR | AVÍS LEGAL