ENDERROCS PER OBRIR EL CARRER JOSEP ESTIVILL


S’han iniciat els enderrocs de les construccions situades en el carrer Gran de la Sagrera, 45 en l’àmbit del sector Entorn Sagrera en Sant Andreu, Barcelona.


L’actuació, que va començar el passat 18 d’octubre, té un termini d’execució d’unes tres setmanes i juntament amb la desconstrucció parcial de la nau del número 7 del passatge Bofarull, que es realitzarà en una segona fase, permetrà obrir el carrer de Josep Estivill entre el carrer d’Hondures i el carrer Gran de la Sagrera.

L’obra comprèn l’enderroc del conjunt d’edificacions situades a la finca del número 45 del carrer Gran de la Sagrera, ocupades il·legalment durant els darrers 15 anys i afectades pel PAU 1 del PMU del sector Entorn Sagrera. Aquesta actuació suposa l’inici de la transformació urbana que s’està realitzant als barris de la Sagrera i Sant Andreu.

Aquestes obres, juntament amb la propera execució de diverses obres d’urbanització i edificació vinculades al desenvolupament urbà al voltant de la nova estació intermodal de la Sagrera, consoliden la ciutat a l’entorn de les actuals obres ferroviàries.

En paral·lel a aquestes actuacions d’enderroc i urbanització, a finals d’any s’iniciarà el tràmit d’aprovació del projecte que urbanitzarà els carrers Gran de la Sagrera, Garcilaso i Berenguer de Palou.

Aquests enderrocs són fruit de l’encomana feta per l’Ajuntament de Barcelona a Barcelona Sagrera Alta Velocitat el 24 d’abril de 2017 i que també inclou l’execució dels enderrocs d’altres edificacions afectades per la transformació urbanística de la zona i que s’aniran executant els propers mesos.CONTACTAR | AVÍS LEGAL