ENDERROCS A LA BAIXADA DE LA SAGRERA


S’han iniciat els enderrocs de les edificacions afectades urbanísticament pel PAU1 del sector Entorn Sagrera, situades entre la Baixada de la Sagrera i el carrer Gran de la Sagrera.


L’actuació, que ha començat aquesta setmana, té un termini d’execució d’unes tres setmanes i comprèn les edificacions situades a la Baixada de la Sagrera, número 7, el local número 9 bis i al carrer Gran de la Sagrera, número 18, afectades pel PMU del sector Entorn Sagrera, PAU 1.

Aquestes obres complementen els projectes d’urbanització vinculats a la transformació d’aquest polígon d’actuació urbanística que permetran endreçar l’actual situació i consolidar ciutat a l’entorn de les actuals obres ferroviàries, a l’espera de la seva finalització definitiva.

L’execució d’aquests enderrocs es completen amb la reactivació de les obres del nou col·lector de Prim, que ja han començat i les obres de la llosa de fons de l’estructura de l’estació que es reprendran a la tardor.

Enderroc del local número 9 bis de la Baixada de la Sagrera Derribo del local número 9 bis de la Bajada de la SagreraCONTACTAR | AVÍS LEGAL