El projecte del parc es pot veure a Can Fabra


Fins el 21 de maig es pot veure el projecte del parc del Camí Comtal en un espai situat en la planta baixa del centre cultural de Can Fabra.


En aquesta mostra es poden veure sis plafons amb el projecte guanyador del parc adjudicat a la UTE formada per Alday Jover Arquitectos SLP / RCR Arquitectes SLP / West 8. La gran plataforma de formigó que cobrirà les infraestructures ferroviàries i viàries permetrà la creació d’un gran parc de gairebé 4 km de longitud, amb una superfície de més de 40 hectàrees, el que serà el parc urbà més gran de Barcelona. Amb la seva construcció 180.000 persones tindran el parc a menys de 10 minuts caminant des de casa seva i el districte de Sant Andreu doblarà la superfície de zona verda que té en aquests moments. L’equip redactor del projecte del parc, també ha planejat un “Parc Smart” que integra la construcció, l’ús i el manteniment mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

En la proposta guanyadora destaca la qualitat paisatgística dels espais públics mitjançant àgores (esplanades amb lleugeres ondulacions entre franges arbrades que funcionen com a pantalles amb els vials laterals) amb gran diversitat d’usos i activitats, nombrosos espais de trobada i una bona accessibilitat.

La mostra romandrà oberta fins el 21 de maig, els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10 a 21 h, dimarts i dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 21 h i diumenges d’11 a 14 h. L’entrada és gratuïta.

Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.Calle Segre 24-32Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.Carrer Segre 24-32CONTACTAR | AVÍS LEGAL