El projecte de La Sagrera en l’exposició “Barcelona direccions”


Des d’ahir i fins el 27 de març es pot veure el projecte de La Sagrera a l’exposició “Barcelona direccions” que repassa els projectes de futur i present de la ciutat.


Ahir es va inaugurar, amb l’assistència de prop de 1.000 persones, l’exposició “Barcelona direccions” que incorpora un espai per explicar el projecte de La Sagrera. Maquetes, imatges de les obres i un viatge virtual interactiu permeten veure la futura estació d’alta velocitat i els seus voltants en un contenidor situat davant de l’edifici en construcció de la futura seu del Disseny Hub Barcelona, a Glòries.

La futura estació de d’alta velocitat de La Sagrera es mostra com un centre estratègic: nova estació central, nou centre urbà que aglutina els dos eixos d’actuació. D’una banda, les obres d’infraestructures: “el subsòl, aposta pel transport públic” i de l’altra, les d’urbanització: “la superfície, aposta per l’espai públic”.

Enllaços relacionats:

Veure el web “Barcelona direccions”

L'alcalde interactúa amb el virtual de la futura estació d'alta velocitat de La Sagrera Inicio Idioma: CAT/ESP 04/06/2015 EMPRESA ALTA VELOCIDAD PERFIL DEL CONTRATANTE SALA DE PRENSA LEY DE TRANSPARENCIA Inicio » Sala de prensa » Noticias 2011 » Detalle de noticia 23/02/2011 El proyecto de La Sagrera en la exposición "Barcelona direccions" Desde ayer y hasta el 27 de marzo se puede ver el proyecto de La Sagrera en la exposición "Barcelona direccions" que repasa los proyectos de futuro y presente de la ciudad. Ayer se inauguró, con la asistencia de cerca de 1.000 personas, la exposición "Barcelona direccions" que incorpora un espacio para explicar el proyecto de La Sagrera. Maquetas, imágenes de las obras y un viaje virtual interactivo permiten ver la futura estación de alta velocidad y sus alrededores en un contenedor situado ante el edificio en construcción de la futura sede del Diseño Hub Barcelona, en Glorias. La futura estación de de alta velocidad de La Sagrera se muestra como un centro estratégico: nueva estación central, nuevo centro urbano que aglutina los dos ejes de actuación. Por un lado, las obras de nfraestucturas: "el subsuelo, apuesta por el transporte público" y de la otra, las de urbanización: "la superficie, apuesta por el espacio público". El alcalde interactua en el virtual de la futura estación de alta velocidad de La SagreraCONTACTAR | AVÍS LEGAL