EL PROJECTE DE LA SAGRERA EN LA 30ª EDICIÓ DEL MIPIM


Barcelona Sagrera Alta Velocitat participa en la 30a edició de MIPIM la fira immobiliària internacional més important d’Europa.


Barcelona Sagrera Alta Velocitat, de la mà del projecte Barcelona Catalònia encapçalat per la Generalitat de Catalunya, a través del Incasòl, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha participat en la 30a edició de la fira immobiliària professional i internacional més important que es celebra a Europa.

Celebrada del 12 al 15 de març en el Palais des Festivals, Cannes, França, ha estat una bona oportunitat per explicar el projecte urbà que BSAV està realitzant en la Sagrera-Sant Andreu. En aquesta edició hn participat 26.800 professionals de tots els sectors de la indústria immobiliària internacional amb més de 5.400 inversors i 560 líders polítics provinents de més de 100 països.

Les participacions en les fires internacionals són una oportunitat immillorable per a presentar els nostre projecte i transmetre una imatge professional que faciliti l’aterratge d’inversions internacionals.

Veure tríptic informatiu (en anglès)
Veure projectes Barcelona CataloniaCONTACTAR | AVÍS LEGAL