L’alcalde de Perpinyà i el president de l’Aglomeració de Perpinyà visiten Barcelona Sagrera Alta Velocitat


La visita s’inscriu en la trobada que va tenir lloc ahir entre l’alcade de Barcelona, el de Perpinyà i el president de l’Aglomeració de Perpinyà per repassar la participació en el Comitè de Ciutats per l’Alta Velocitat, entre d’altres.


L’alcalde de Perpinyà, Jean-Marc Pujol, i el president de l’Aglomeració de Perpinyà, Jean-Paul Alduy, han aprofitat la visita que han fet a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per visitar les obres de l’estació de la Sagrera, entre d’altres visites especialment relacionades amb les infraestructures del transport.

Joan Baltà, director general de Barcelona Sagrera Alta Velocitat ha explicat el projecte de l’estació intermodal de la Sagrera i la transformació urbanística que es deriva d’aquesta infraestructura.

Jean-Paul Alduy s’ha mostrat especialment interessat en el benefici que representarà per a l’Àrea metropolitana de Perpinyà-Mediterrània, integrada per 36 municipis que sumen uns 300.000 habitants, poder connectar amb Barcelona de forma ràpida i eficaç.

Enllaços relacionats:

Veure nota de premsa de l’Ajuntament de Barcelona

D'esquerra a dreta, Jean-Marc Pujol alcalde de Perpinyà, Joan Baltà, director de BSAV, Jean-Paul Alduy, president de l'Aglomeració de Perpinyà en un moment de la visitaDe izquierda a derecha, Jean-Marc Pujol alcalde de Perpiñán, Joan Baltà, director de BSAV, Jean-Paul Alduy, presidente de la Aglomeración de Perpiñán en un momento de la visitaCONTACTAR | AVÍS LEGAL