Desmuntatge parcial de la pasarel·la per a vianants de la plaça de l’Estació


A partir del 24 de novembre s’interromp el pas de la passarel·la que uneix l’estació de viatgers amb el carrer Ferran de Junoy expecte el tram d’accés a les andanes


    Adif està executant els treballs previs a la construcció de la nova estació soterrada de Sant Andreu Comtal. L’estació, que ocuparà el mateix espai que l’actual, es renovarà totalment amb l’edifici de viatgers, un nivell inferior d’andanes i un parc en superfície que donarà continuïtat al conjunt.

    Per aquest motiu, és necessari desmuntar parcialment la passarel·la per a vianants que uneix l’edifici de viatgers i la plaça de l’Estació amb el carrer de Ferran Junoy.

    Els treballs previs es realitzen del 24 al 30 de novembre i el desmuntage es farà en horari nocturn, per evitar afectar el trànsit ferroviari, del 30 de novembre al 2 de desembre. Adif d’acord amb l’Ajuntament ha establert un pas alternatiu als vianants a través dels Jardins del Rec i el pont de Sant Adrià.

    Enllaços relacionats:

    Veure notícia d’Adif

Tram de la passarel·la de l'estació que es desmuntaràTramo de la pasarela de la estación que se desmontaráCONTACTAR | AVÍS LEGAL