Barcelona Sagrera Alta Velocitat present en l’Smart City Expo World Congress


El projecte de Sant Andreu – La Sagrera s’explica en la fira del disseny de les ciutats intel·ligents


La Fira de Barcelona acull, entre el 13 i el 15 de novembre, l’Smart City Expo World Congress on empreses capdavanteres del sector, ciutats capdavanteres en les “smart cities” i institucions mostren els seus projectes i solucions en l’àmbit de les ciutats intel·ligents. Barcelona Sagrera Alta Velocitat participa en l’àrea d’exposició per explicar el projecte de Sant Andreu – La Sagrera, la peça central de la reforma ferroviària i urbana més profunda de totes les que té en marxa l’àrea metropolitana.

L’estació intermodal de La Sagrera té la vocació de ser un dels centres de mobilitat i transport més importants d’Europa i aprofitant aquesta qualitat, ser un gran centre urbà i de negocis en un conjunt integrat. Un centre estratègic que aglutina els dos eixos d’actuació. D’una banda, les obres d’infraestructures: “el subsòl, en una aposta clara pel transport públic” i de l’altra, les d’urbanització: “la superfície, apostant per l’espai públic”.

Enllaços relacionats:

Veure notícia de l’Ajuntament de Barcelona

Barcelona Sagrera Alta Velocitat en el Smart City World CongressBarcelona Sagrera Alta Velocitat en l'Smart City World CongressCONTACTAR | AVÍS LEGAL