Barcelona Sagrera Alta Velocitat licita la construcció d’un pas provisional per a vianants


Es licita la construcció, mitjançant procediment obert, d’un pas provisional per a vianants que connecti els carrers Joan Comorera i Sao Paulo.


L’objecte de la contractació és solucionar provisionalment el trànsit per als vianants entre els carrers Joan Comorera i Sao Paulo a banda i banda de la plataforma ferroviària mentre es realitzen les obres de construcció de l’estació de Sant Andreu Comtal.

L’Ajuntament de Barcelona considera que en l’actualitat resulta necessària la construcció d’una passera provisional que connecti els carrers de Joan Comorera i de Sao Paulo i permeti als vianants salvar les vies ferroviàries i la zona d’obres.

L’import base de licitació és de 412.433,25 € sense IVA i el temps d’execució de cinc mesos. La presentació d’ofertes o de les sol·licituds de participació té com data límit les 13 hores del 19 de gener de 2015 a la seu de les nostres oficines, carrer Segadors, 2, 5ª, 08030 Barcelona, amb l’obertura d’ofertes el 30 de gener.

Enllaços relacionats:

Enllaç al perfil del contractant

Passera provisional per a vianants entre els carrers Joan Comorera i Sao PauloPasarela provisional para peatones entre las calles Joan Comorera y Sao PauloCONTACTAR | AVÍS LEGAL