Barcelona Sagrera Alta Velocitat adjudica la construcció d’una passarel·la sobre les vies a Sant Andreu


La construcció de la passarel·la per a vianants sobre les vies que connectarà els carrers Joan Comorera i Sao Paulo s’ha adjudicat per 352.341,72 € d’euros a l’empresa constructora Copcisa.


Barcelona Sagrera Alta Velocitat ha adjudicat les obres del projecte de construcció d’un pas provisional per a vianants sobre les vies ferroviàries que connectarà els carrers de Joan Comorera i de Sao Paulo a Sant Andreu.

L’obra és finançada per l’Ajuntament de Barcelona i s’ha adjudicat a l’empresa constructora Copcisa per 352.341,72 € d’euros IVA no inclòs. El mes d’agost es preveu tenir l’obra acabada i en servei.

El pas provisional, d’uns tres metres d’amplària lliure disponible, serà apte per a persones amb mobilitat reduïda i tindrà il·luminació nocturna. Consisteix en una rampa d’accés des del carrer de Joan Comorera, una primera passarel·la sobre les vies d’Adif, un pas entre baranes sobre les cobertures del ferrocarril ja construïdes i una segona passarel·la sobre una via ferroviària d’accés al taller Talgo i sobre el carrer segregat de Ferran Junoy.

La construcció d’aquest pas suposa una millora en la connexió del barri de Sant Andreu i l’àmbit de la Maquinista que va quedar afectada amb motiu de les obres de l’estació de Sant Andreu Comtal.
al.

Passera provisional per a vianants entre els carrers Joan Comorera i Sao PauloPasarela provisional para peatones entre las calles Joan Comorera y Sao PauloCONTACTAR | AVÍS LEGAL