Adif restitueix el carrer de Ferran Junoy afectat per les obres


S’ha obert al trànsit el carrer de Ferran Junoy després de les actuacions de construcció dels túnels viaris soterrats i de restitució de la urbanització afectada per les obres.


Les actuacions a la cruïlla del carrer Sant Adrià amb el carrer de Ferran Junoy, promogudes i realitzades per Adif Alta Velocitat, han tingut com a principal objectiu la construcció del viari soterrat mar que ha de connectar la futura estació d’alta velocitat de La Sagrera i el Nus de la Trinitat.

A més, tant a Ferran Junoy com al carrer de Sant Adrià s’eleven les rasants dels carrers al nivell que tindrà la futura cobertura de vies en aquest àmbit. D’aquesta manera, es podrà dur a terme l’entroncament entre el carrer de Sant Adrià i el futur pont de Sant Adrià. Un cop finalitzades aquestes actuacions a Ferran Junoy, s’està treballant en el carrer de Sant Adrià entre el passeig de l’Havana i el carrer de Ferran Junoy.

La finalització de tota l’actuació tindrà lloc a l’octubre, quan ja s’haurà enllestit l’elevació de la rasant dels dos carrers. La propera fita de l’actuació està prevista a finals de maig quan s’obri al trànsit l’accés al Nus de la Trinitat i a les Rondes que té l’entrada al carrer Ferran Junoy.

Enllaços relacionats:

Veure notícia de l’Ajuntament de Barcelona

Restitució del carrer de Ferran JunoyCONTACTAR | AVÍS LEGAL