Adif posa en servei la rotonda provisional al carrer de Sant Adrià


Ahir a la tarda es va posar en circulació una nova rotonda a la cruïlla dels carrers de Sant Adrià i Ferran Junoy, es va restituir el trànsit de baixada a Sant Adrià i va finalitzar la urbanització provisional en aquest àmbit


Les actuacions, promogudes i realitzades per Adif Alta Velocitat, han tingut com a principal objectiu elevar els rasants dels carrers al nivell que tindrà la futura cobertura de vies en aquest sector. D’aquesta manera, es podrà dur a terme l’entroncament entre el carrer i el futur pont de Sant Adrià una vegada hagin finalitzat tots els treballs de construcció de l’estació de Sant Andreu Comtal.

Aquesta actuació s’ha realitzat per fases, amb successives afectacions al trànsit de vehicles, vianants i bicicletes. La restitució del carrer de Ferran Junoy es va realitzar al mes d’abril, i la posada en servei de l’accés a les rondes des del carrer de Ferran Junoy, així com la reurbanització de part del Parc de la Maquinista afectat per les obres, es va realitzar al juny.

Finalment, amb la posada en servei de la rotonda provisional al carrer Sant Adrià amb el carrer Ferran Junoy, l’apertura completa del carrer de Sant Adrià i el canvi de sentit de circulació del Passeig de l’Havana per deixar-ho com estava originalment, finalitza la urbanització provisional en aquest àmbit.

Rotonda en la calle de Sant AdriàRotonda al carrer de Sant AdriàCONTACTAR | AVÍS LEGAL