Adif posa en servei l’accés a les rondes des del carrer de Ferran Junoy


Ahir al migdia es va obrir al trànsit l’accés al Nus de la Trinitat i a les Rondes que té l’entrada al carrer Ferran Junoy


Després de quatre mesos d’obres en la construcció dels túnels viaris soterrats i de la urbanització de l’entorn, ahir al migdia es va obrir al trànsit l’accés al Nus de la Trinitat i a les Rondes que té l’entrada al carrer Ferran Junoy.

Les actuacions a la cruïlla del carrer Sant Adrià amb el carrer de Ferran Junoy, promogudes i efectuades per Adif Alta Velocitat, han tingut com a principal objectiu la construcció del viari soterrat que ha de connectar l’estació d’alta velocitat de la Sagrera i el Nus de la Trinitat.

A més a més, tant a Ferran Junoy com al carrer de Sant Adrià s’eleven les rasants dels carrers al nivell que tindrà la futura cobertura de vies en aquest àmbit. D’aquesta manera, es podrà dur a terme l’entroncament entre el carrer de Sant Adrià i el futur pont de Sant Adrià. Un cop finalitzades aquestes actuacions a Ferran Junoy, s’està treballant en el carrer de Sant Adrià entre el passeig de l’Havana i el carrer de Ferran Junoy.

La finalització de tota l’actuació tindrà lloc a l’octubre, quan ja s’haurà enllestit l’elevació de la rasant dels dos carrers.

Apertura de la rampa de acceso a las rondasObertura de la rampa d'accés a les rondesCONTACTAR | AVÍS LEGAL