Adif Alta Velocidad licita la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera


Publicada en el BOE la licitació dels serveis de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera per un import de 3,7 milions.


El Ministeri de Foment, a través d’Adif Alta Velocidad, ha publicat en el BOE la licitació dels serveis de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera.

El pressupost del projecte ascendeix a 3.787.300 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució estimat de 15 mesos.

El 10 de juliol de 2013, en un acte presidit per la Ministra de Foment, Ana Pastor, va tenir lloc la signatura d’un protocol d’intencions entre l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president d’Adif, Gonzalo Ferre, per garantir el desenvolupament de la construcció de la Sagrera.

El protocol es basa en l’optimització del projecte per racionalitzar el seu cost, mantenint la funcionalitat i operativitat ferroviària, garantir la posada en servei de l’Estació de la Sagrera en el termini més breu possible i defineix noves fórmules que permetin el seu finançament.

L’objectiu de la licitació dels serveis de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte d’arquitectura i instal·lacions de l’Estació de la Sagrera és adaptar els projectes previstos i en execució a l’entorn de la nova Estació als condicionants tant de termini com a pressupostaris establerts en el protocol d’intencions.

Veure anunci en el BOE

Estat de les obresEstado de las obrasCONTACTAR | AVÍS LEGAL