Obert als vianants el pas que creua les vies a Sant Andreu


S’ha posat en servei el nou pas provisional per a vianants que connecta els carrers de Joan Comorera i de Sao Paulo, al districte de Sant Andreu.


La construcció de la passarel·la provisional per a vianants, promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i realitzada per Barcelona Sagrera Alta Velocitat, es va iniciar el passat mes d’abril i ha tingut com a principal objectiu millorar la connexió del barri de Sant Andreu i l’àmbit de la Maquinista que va quedar interrompuda amb motiu de les obres de l’estació de Sant Andreu Comtal.

El nou pas té uns tres metres d’amplària lliure disponible, és apte per a persones amb mobilitat reduïda i disposa d’il·luminació nocturna. Consisteix en una rampa d’accés des del carrer de Joan Comorera, una primera passarel·la sobre les vies d’Adif, un pas entre baranes sobre les cobertures del ferrocarril ja construïdes i una segona passarel·la sobre una via ferroviària d’accés al taller Talgo i sobre el carrer segregat de Ferran Junoy fins connectar amb el carrer de Sao Paulo.

Veure notícia BTV

Veure notícia Ajuntament de BarcelonaCONTACTAR | AVÍS LEGAL